Monday, October 4, 2010

Home » » Progress Rumah Baru as at 25 September 2010

Progress Rumah Baru as at 25 September 2010


Hmmm... ade tak sesape antara korang yang beli umah kat Bukit Saujana Utama, Sungai Buloh ni? Kalau ada, marilah kite share info. Kali ni aku nak update gambar progressnya. Since launching bulan Julai 2010 haritu, baru ade sebaris la tiang yang naik kat situ. So aku sedikit musykil la sebab pemajunya, Glomac kata bulan Disember 2010 dah boleh siap. Hmmm... cam:mThinking: hmmm... kan? Tapi ramai plak yang kata kat aku toksah risau sebab Glomac ni selalu develope cepat. Kalau cepat-cepat pun binaan tak selamat risau gak la pulak lagi, hahahaaaa... macam-macam! So layan jelah gambarnya: -

Ni pemandangan dalam umah contoh. Selamba jekan ustad aku amek gambo. Padahal guard tu dah sound dah takleh amek, haha!

Ni dari luar. Dapat corner lot sedap ah tapi malangnya dah sold out. Huhuuu...


Besar kemungkinan di belakang-belakang inilah nanti umah aku, hmmm...


:minimo_37: Kalau suke dengan entry ni, jangan la memalu picit Like! Maseh!

Post a Comment

Terima kasih sebab komen! Saaaaayang korang!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

KITE KAWAN2!

 
Photobucket