Sunday, November 22, 2009

Home » , , , » Ketorrrrr.....

Ketorrrrr.....



Ngaaaaa... takotnyeeeee! Itulah yang saya rasa; diulangi ye; SAYA rasa, bukan anak saya Said Amirul yang berkhatan hari ni. Dia steady je, siap bleh main PS2 dia lagi dan berseronok mandi dalam tub ais yang disediakan oleh ayahnya lagi sebelum tu. Umminya? Saya dari pagi dah naik saket kepala (sah2 darah dah naik balik nih!) sambil dok masakkan sup ikan haruan untuk dia. Sampai kat klinik lagi la ketor (juge Umminya bukan anaknya yang nak berkhatan tu ye). Tapi luckily hari tu ade 3 orang gak budak bersunat sebelum dia tapi sumenye kuar dari bilik surgery dengan sengih senyum lebor. Ade budak umo 5 tahun kuar angkat ibu jari wat isyarat best lagik. So sedikit sebanyak membantu gak la dalam menenangkan Amirul (bukan Umminya yang masih blood pressure kat waiting room tu!) Akhirnya selepas menunggu lebih kurang 20 minit, Amirul pun kuar la dari bilik surgery ngan lajunya. Saya hingatkan doktor bagi dia skateboard! Seriauuuuu!

Ekcelli harini bukan Amirul aje yang berkhatan tapi sepupunya juga yeitu anak abang saya si Daniel yang tembam cembam tu. So dorang 2 ekcelli seronok la sebab ade kawan. Alhamdullillah sumenya dah selamat dan saya amek kesempatan ni untuk ucapkan mekaseh bebanyak pada yang sudi hadir ke kenduri doa selamat di Klang dan di Taman ibukota haritu. Kepada semua yang mendoakan kesejahteraan dan keselamatan mereka berdua ni haritu, moga Allah limpahkan juga kesejahteraan dan keselamatan buat korang sume, amin!

Kalau suke dengan entry ni, jangan la memalu picit Like! Maseh!

Post a Comment

Terima kasih sebab komen! Saaaaayang korang!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

KITE KAWAN2!

 
Photobucket