Friday, June 19, 2009

Home » , » Welcome to the world, Adib! (Ntahla btol ke tidak nama ngko ni! Hahahaaa...)

Welcome to the world, Adib! (Ntahla btol ke tidak nama ngko ni! Hahahaaa...)

Lama gak la saya dah x masuk spital since 2,3 menjak ni. Still trauma ngan pemergian Mak Long & of course... blogger-emoticon.blogspot.com beloved almarhum Mohd Yusof, bapaku. Tapi harini hilang skjap perasaan tu, maybe sebab excited nak nengok anak buah baru AZDE yang baru nengok donia kol 22:22 malam semalam tu, heheee... Saya ngan anak sedare, Maisarah tumpang kete Ajue (ketua samseng Kg. Dusun blogger-emoticon.blogspot.com) gi Spital Sungai Buloh tu. Kami sampai awal 1/2 jam dari waktu melawatnya yeitu kol 12.30tghr so kiteorang decide nak gi melantak dulu la kat Hospital Cafeterianya. Lauk kat sana humang aiii.... kan main banyak! Memang silap la untuk orang yang sedang kelaparan (a.k.a kebuluran) cam saya mase tu. Kalau bleh sume nak isi dalam pinggan tapi seb baik iman tu masih kuat (blogger-emoticon.blogspot.comekekee...). Overall spital tu memang aku kasik starstarstarstarstar la. Siap dibagi cuci tangan lagi time masuk ngan kuar wad tu (ni gara2 kes H1N1 la ni). Yang kelaka tu sebab 3-3 kemaruk nak main cuci tangan free... bengong tol! :mHaha: To Hamidah& Farid- tahniah atas cahayamata baru!

Lauk Maisarah= Nasi putih+ayam merah+telur sambal+daging kicap+teh ais = RM4.80

Lauk den= Kuey tiau+mee goreng+daging bakar+sirap bandung =RM4.30

Lauk Ajue= Nasi putih+daging bakar =RM2.30

.... Sungggggggguh berbaloi!
blogger-emoticon.blogspot.com

blogger-emoticon.blogspot.com
Kalau suke dengan entry ni, jangan la memalu picit Like! Maseh!

Post a Comment

Terima kasih sebab komen! Saaaaayang korang!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

KITE KAWAN2!

 
Photobucket