Sesungguhnya Islam itu teramat cantik, tidak mungkin mengetepikan kecantikan seni fotografi yang istimewa, yang mampu menyentuh jiwa dengan 'cahaya islam' yang hakiki - Peter Sanders


Follow Us @soratemplates

Friday, July 12, 2013

LAST OFFER: RAYA COOKIES!!!



Salam sume... nampak tak skang Sugarplum's Kitchen dah ada biskut-biskut baru! Boleh beli pada harga original atau kalau korang nak jimat, belilah dengan harga SUPER DEAL tau! Korang boleh pilih samada nak pilih deal #1:

Beli mana-mana dua jenis biskut dari kumpulan A + mana-mana satu dari kumpulan B dengan harga RM85/- saja (jimat RM2!)

atau deal #2:

Beli kesemua biskut dari kumpulan A&B pada harga RM140/- saja! (Jimat RM4!)

Cam biasa, order je kat bawah ni dan tunggu je penghantaran terus kat depan pintu rumah korang seminggu sebelum berhari-raya, insyaallah! JOM ORDER! (tarikh tutup order ialah pada 27hb Jun 2013)





Powered by 123ContactForm | Report abuse
Signature

2 comments:

  1. http://tengkubutang.blogspot.com/
    H follow sini.. jom follow me back..
    Btw blog awk cantik sgtt..

    ReplyDelete
  2. @tenku butangEmph, err.. heee alaaa janganle gitu.. malulah iiiii hehee.. BTW maseh sudi singgah ;)

    ReplyDelete

Terima kasih sebab komen! Saaaaayang korang!

Follow Me at flickr! .