Tuesday, November 4, 2014

Home » , , , , , » Mari layan Hari Sukaneka SKSP 2014

Mari layan Hari Sukaneka SKSP 2014



SADIS tauuuu....!

Datang-datang sekolah tengok anak dah abes acara. Tinggal nak gi amek hadiah aje hahaha.. Manalah nak tau kan sebab last year pukul 8:00 pun tak start lagi, masih ucapan pastu ade senam tari... jadi mak pun konpiden gi sekolah pukul 8:00 dengan harapan berbunga-bunga nak tengok anak tu punye acara yang hari-hari dia dok cite. Bukan cite je kengkadang siap gaya nak tunjuk apa acara yang dia masuk walaupun saya sebenarnya tak paham apa dia cite. Eh korang paham ke apa yang saya cite ni? Agaga...

Seronoknya depa berebut bola kan?

Aiyokkk cikgu dah marah egege...

Okehhh.. parents memang pantang tengok ada orang amek gambo. Terus lupa nak pandang anak depa tengah amek bahagian hehe...

Ni contoh parent yang bagus- terus tengok anak walaupun tau ade orang tengah amek gambo haha... (tapi taktau la kot dia jeling dalam spek itam tu kannnn...)

Kegigihan yang comel, ahaks!

Okeyyy dah penatttt.. mari update status FB!
Lagi sorang cikgu rasa nak marah... Tulah korang main tanak buat betul-betul! Hehe...

Seb baik sampai ngam-ngam depa ni tengah bergerak ke pentas untuk amek hadiah!
Mari kita carik mana Mirul!

Yesss dah jumpa! Kat padang dah rupenya hehe...
Ni anak jiran sebelah ghomah heh!

Okeh dia dah start buat muka tak suka jadik bahan papparazzi dahhhh!!!!

Adehh lambat nau nak sampai giliran. Penat tau pegang kamera ni! Hehe... Nampak no dah tua kan? Pegang baru 6 saat dah lenguh!

Wahhh.. anak jiran dah jalan dulu. Takleh jadik nih! Har!Har!

Go Mirul go! Okeh kalah.. fine. Haha...

Seb baik la kan... tetiba rezeki ada plak sorang cikgu ni bagi 5 bungkus nasik lemak kat saya! Tayah susah-susah pikir balik kang nak masak apa dah hehe.... Hilang lansung kehampaan dan kekecewaan gue tauuu...! Eh salah ayat ni. Ayat yang sebenar: Seb baik time acara Mirul sempat lagi nengok. Kalau tak lagi mak hampa huhu... So next year sindri mau ingat haa... Kalau acara start pukul 8:00am, sebelum subuh kena datang haaa... hagaga!


Signature Kalau suke dengan entry ni, jangan la memalu picit Like! Maseh!

Post a Comment

Terima kasih sebab komen! Saaaaayang korang!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

KITE KAWAN2!

 
Photobucket