Friday, September 23, 2016

Home » , » Gotong-Royong Perdana SKSP 2016 happening!!!

Gotong-Royong Perdana SKSP 2016 happening!!!



Inilah akibatnya bila hidup giler bizi. Sampai Nuffnang oper job baru perasan manyak entri lama terperam agaga... jangan mara haaaa Mr. Nuffnang 46


Well, gotong-royong perdana ni sebenarnya masa bulan Mei 2016 dulu (hehe... lama giler peram, kan?) 3 Ni kiranya kali kedua Sekolah Kebangsaan Seri Pristana buat majlis Gotong-Royong Perdana tapi kali ni opkoslah lebih happening sebab kiteorang wakil KSIB (Kumpulan Sokongan Ibubapa) & PIBG berkolaborasi dengan cikgu-cikgi hehe...


Motip utama gotong-royong kali ni yelah untuk 'mentransformer'kan sume kelas menjadik kelas abad ke-21. Dasyat gitu huhuuu... Meh kite tengok happening tak happening!

Sesi Pendaftaran diawal pagi. Yang tangan kemahin depang tu kita punya NYDP PIBG. Dia memang suka bagi-bagi arahan nih. Harhar!
Pemeriksaan kesihatan percuma dari KOSPEN! Okehhhh, cek ngan depa baru ku tau dirik ini udah menghampiri obesiti! Nyampahssss! Hagaga!

Ni grup dari Unit Promosi Kesihatan Negeri Selangor mencegah denggi.

Tengok! Nyamuk aedes sikit punye beso! Sekali geget bengkak satu badan huhuuu...!

Ni pun dari unit yang sama tapi sediakan perkhidmatan pemeriksaan pap smear percuma. 

Okeh, pengantin nak mai dahhhh...!

Ketibaan orang-orang kuat. Saya tak kuat jadik kena jadik tukang amek gambo hajer huhu...

Belanje satu pose. Penat tau main kompang sambut VIP tadi hehe...

Upacara perasmian tumbangkan pokok hehe...

Peralatan ni sume ditaja oleh MPP khas untuk gotong-royong nih. Kelas gituh!

Okeh hat ni baru perasmian nak mula gotong-royong huhu...

GB SKSP yang sporting. Seb bek depa tak suruh saya yang dok dalam tu. Mau pelingkup tunggin kebelakang semua hagagaga...

Acara mentransformasi kelas bermula! Bersemangat sungguh nampaknya, siap bawak tukang ukur dan tukang hulur tools huhu...

Baru start dah haus. Toksah risau... ayor free ada hehe...

Ibubapa & anak-anak sedang berusaha gigih!

Cikgu-cikgu pun gotong-royong gak. Ingat depa goyang kaki ka? Thee...

Abam askar betuikan kosi yang rosak. Terharu! Lepaih ni boleh buat tajuk drama ganti 'Abang Bomba, I Love You!' tu!

Nilah barisan TUDM & Bomba yang sedia berkhidmat. Baguih kan depa? Rasanya dah cukup happening ke blom? Blom lagikkkkk.....!!!

Hat ni barulah HAPPENING!!!!!!
(Silalah klik untuk gambar tumbesaran sihat ye!)


Untuk gambar-gambar yang lebih banyak, jemputlah singgah ke SINI!

Signature Kalau suke dengan entry ni, jangan la memalu picit Like! Maseh!

Post a Comment

Terima kasih sebab komen! Saaaaayang korang!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

KITE KAWAN2!

 
Photobucket