Thursday, December 17, 2015

Home » , , » JJCM: Kafe Maa Thai, Saujana Utama

JJCM: Kafe Maa Thai, Saujana Utama



Kafe ni dah lama dah gak nampak beroperasi tapi tak pernah lagi sampai kat sini. Kebetulan haritu nak pergi kedai lain tapi masa nak u-turn tetiba ternampak kedai ni dan rasa nak cuba la plak so kami pun teruih tak jadik nak gi kedai yang memula plan nak pi haha.. boleh tak cenggitu?

Ada macam-macam thai cuisine dalam menu dia tapi yang ni ialah yang paling top.

Nasi Ayam Penyet ni complete sedap semua sekali! Saya tau walaupun ni bukan saya punya tapi saya tapau untuk anak teruna yang menjaga umah hehe... Tengok gaya dia makan je pun dah boleh baca *jangan percaya sangat*

Berebut amek gambo ngan hencek ostad haha.. sebok macam ada blog gak je kekdahnya! Agaga... Tomyam thai campur ni sedap!
 
Mesti korang ingat ni padprik kan? Haa...salah! Ni lah Nasi Goreng Banjir! Bawah segala sayur-mayur tu yelah nasik goreng yang dibungkuih dalam telor dadar. Sodapnyeeeee!!!!

Yang ni Nasi Goreng Kampung. Sedap jugak walaupun kampung aje!

Gabungan air epal susu, tembikai+susu dan milo. Sangat sedap! Macam dah terjatuh chenta pulak ngan gelas empat segi tu huhu....

Overallnya... makanan kat sini memang terbaek! Sangat rasa keaslian rasa thai itu okeh! Awat la selama ni taknah pi kan? Hoho... Owh ye, untuk student UITM ade diskaun 20% tau.... so saya akan pastikan bila Maria masuk sana nanti, each time dia balik Sejana Hill nak suruh dia singgah kedai ni tapau untuk mak apak sekali huhi.. Untuk yang nak mencuba, silalah carik kedai buku Bookworm dan korang akan jumpak kedai ni berdekatan!


RATING
Service: starstarstarstarstar
Food: starstarstarstarstar

Signature Kalau suke dengan entry ni, jangan la memalu picit Like! Maseh!

Post a Comment

Terima kasih sebab komen! Saaaaayang korang!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

KITE KAWAN2!

 
Photobucket