Friday, November 21, 2014

Home » , , » JJCM: Bara Cafe, Saujana Utama Sg Buloh

JJCM: Bara Cafe, Saujana Utama Sg Buloh



Kalau korang peminat masakan pure Siam kan, haaaaaa..... kat sinilah tempatnya! Restoran ni ekcelli baru je bukak minggu lepas tapi gossip mengenai menunya dah melata dalam sejana nih haa... Mungkin sebab baru bukak jugak, menu dia tak banyak tapi yang tiga ni wajib korang cuba: -

NASI AYAM KHAW MOK
Nasi dia lain dari nasi ayam biasa sebab berempah. Siap dengan sup dan sambal cili. Sodap gak.

LAKSA SIAM
Beza dengan laksa kita dia pakai kuah lemak. Yang ni i ske! Bagi yang takut dengan words 'lemak' di situ, laksa penang pun ada hehe...

ROTI BUKIT API
Haaaaaaa.. yang ni tak tau apa rasa tapi rupe dia memang macam meanggil-manggil hagaga... haritu gi benda alah ni blom ada jadi belom boleh bagi rating yek hehe..
(Pict kredit to Bara Cafe)

So sesape yang rasa-rasa tak penah makan tiga benda alah ni, meh le datang Saujana Utama. Saya ebelebel je untuk dibelanja! Ahaks!


UPDATED 2015Sekarang ni kedai ni dah tak wujud kat sini lagik. Tak tau dia pi mana. Huhuuu.. rindu kat laksa sedap tu sob, sob...

Signature Kalau suke dengan entry ni, jangan la memalu picit Like! Maseh!

Post a Comment

Terima kasih sebab komen! Saaaaayang korang!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

KITE KAWAN2!

 
Photobucket