Friday, June 27, 2014

Home » , , » JJCM: Medan Selera Supermarket Giant Batu Caves

JJCM: Medan Selera Supermarket Giant Batu Caves



Ni memang cite basi tapi memandangkan kalau dilayan malas post dalam bulan pose konpem ramai yang bambu saya pasal tayang gambo makanan har har... Jadi marilah kite merajinkan dirik! Ate haritu saya bawak dak teruna saya gi wat Mykad kat UTC Sentul. Baguih la UTC tu sebab suma benda ada dalam tu. JPN ada, JPJ ada, Pos Malaysia ada, Klinik Gigi 1 Malaysia ada.. bak kata senang citelah. Kalau nak pi buat Mykad pastu pi bayo saman hehe.. lepas tu nak pos surat sambil cabut gigi- sume beres kat satu tempat aje. Kalau pi awai pagi (dia bukak 8:30am) maka sampai je konpem korang akan jadi pemegang tiket no. 1 ataupun tak no. 2. Paling koman konpem bawah no. 5 punyelah! Serbis pun cepat tapi kat sini Mykad siap 1 hari so kenalah datang semula untuk collect keesokan harinya ye. Parking senang gak boleh belasah parking tepi jalan tapi itu kena gamble la kan. Canerpun ade gak parking kat basement tapi saya tak berani so parking je tepi jalan je udah!

Kalau korang lapo tetiba masa tengah berurusankan, korang turun aje kat tingkat 2 dimana berlambakan kedai makan kat situ. Haritu saya tertarik ngan kedai jual mee rebus dan rojak tapi tak ingat namanya hee... Mee rebus dia adalah sangat sedap okeh! Rojak dia pun nampak menarik tapi saya kan tak cukup duit  diet! Hehe...

EHHHHHHH!!!!! Bukan ke post ni sebenarnya nak cite pasal medan selera kat Giant? Hagaga... jangan mara haa.. Okeh ni review dia... Owh! By the way, air bandung itu sedap hehe...

Ni nasik goreng nenas. Simple jek tapi sedap gak. Rayyan memang suke nenas!
Ni Maria punye- set nasi putih + ayam blackpepper. Not badlah sebab blackpepper dia tak over sangat. Masa memula tengok rasa macam wo konpem pedas tapi rupenya ok aje.
Ni set nasi putih - ayam merah. Ok memang merah disitu tapi ayamnya cam kurang sikit kot. rasa pun macam banyak sos cili aje.
Ni Wan Dolly punyaaaa... Nasi goreng ayam berempah.. Ayam dia ok tapi rasa macam slack kat sos tomato yang dia tuang kat atas ayam tu. Sungguh tak kena.

Me? Heyyy sayakan diet!!!!!
(Cekonon tapi sume nasi tu saya tau rasa dia cemana kah, kah! Magik tak, magik tak?)

Signature Kalau suke dengan entry ni, jangan la memalu picit Like! Maseh!

2 comments

June 27, 2014 at 8:16 PM

Blog walking kat sini, jom baca artikel baru

Madonna Ingin Peluk Islam, Kejutkan Peminat Di Instagram
---> http://syokbah.com/madonna-ingin-peluk-islam-kejutkan/

July 1, 2014 at 2:29 PM

@Yuyu ZazaMaseh Yuyu! ;)

Post a Comment

Terima kasih sebab komen! Saaaaayang korang!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

KITE KAWAN2!

 
Photobucket