Thursday, February 21, 2013

Hello Kitty Malaysia Gila Sales Online is LIVE Now!




A Super Good News to all Hello Kitty Fans!!

Finally… Hello Kitty Malaysia Gila Sales Online is LIVE today..!
They are selling for Hello Kitty products through online!


They’re going to open this for 1 week only due to the limited stocks
they have.


And they mentioned that it will be first come first serve basis,
Make sure you act before others :)


Currently they’re giving away Hello Kitty 2013 Calender, and you can
have your own copy from them today.
If you don’t believe me check it out for yourself here,
while it’s still available:


This special Hello Kitty 2013 Calender and Hello Kitty Gila Sales Online
is open for a limited time only, which it may be taken off completely.
Stop reading this now, and go to the Hello Kitty Malaysia website and grab
your own copy now:


If you’re reading this blog post too late, then you may have missed it.
Don’t leave a comment to complain because there’s nothing I can do.
I DID tell you it’s a limited offer :)


Grab Your Calender Now


Nak saya translate ke? Elehhh tayah ler... JOM tengok Hello Kitty yang cute sekarang!!!! Theee....


Signature
Kalau suke dengan entry ni, jangan la memalu picit Like! Maseh!

Monday, February 18, 2013

JJCM: Barracuda Cafe



Itu hari Rayyan paksa ayahnya belanja makan sebab besday ayahnya. Hahaha... boleh pulakkan cenggituh tapi ayahnya kalau ngan anak-anak memang kalah so dia turutkan gak la walaupun eden tau dia lotih lepas balik keje. Since haritu tengok kat Foursquare ade blogger komen kate makanan kat sini okeh dan layanan dia hebak maka kiteorang pilih gi sana. Dekat je pun ngan umah yeitu kat Saujana Utama 1. Menu kat sini western dan makanan cina walaupun rata-rata pelayan ngan tukang masaknya bercakap dalam loghat Kelantan. Kire hebak la tuh orang pantai timur leh masak western ngan masakan cinakan? Hehe...


Ini besday boy punye *boy sangatttttttt...* yeitu Chicken Grilled Chop. Dia kata sedap tapi dia tak offer kat saya so tak la rasa hahaha... *sian mukeku...*


Yang ni Maria punye yeitu Chicken Cheese Chop. Dia kata sedap. Owh ye memang saya tak rasa sebab dia tak offer jugak agaga... apelah nasebbb...


Haaaaa... yang ni..... pun bukan saya punya! Hahaha.. ini Rayyan punye tapi saya makan la gak sebab dia tak abes *ceh, konon...* Ini Fish Cheese and Chips. Rasanya okehlah cuma saya rasa macam terlebih masin. Yang lain sume kate sedap tapi saya sorang rasa masin. Jadi malam tu saya banyak buat wish yang merepek sebab nak menmanfaatkan kemasinan molot saya pada malam itu, haha... Okeh, tak klaka.

So overall okehlah. Restorannya kecik aje tapi dia ade open table kat luar jugak bagi yang nak rasa fresh air. Tapi 10 bintang saya bagi sebab layanan dia memang terbaek. Setakat hari ni tak pernah lagi saya dapat layanan terbaek macam kat sini. So kalau sesapa nak cube, mailah singgah ye!


HAPDET as at 10 Mac 2013
Harini saya gi lagi sekali terai makan grilled beef ngan chicken chop biasa (without cheezy). Wow! Rasanya yang grilled tu memang sedaplah dan chicken chop tu pun tak masin. Mungkin masa first time pegi haritu dorang terbubuh garam lebih pastu kena curah cheese lak kat atasnya kan? Anyway tetaplah nak bagitau yang ianya SEDAP!!! WAJIB cuba okeh!


Signature
Kalau suke dengan entry ni, jangan la memalu picit Like! Maseh!

KITE KAWAN2!

 
Photobucket