Wednesday, November 13, 2013

Home » , , , , » Hari Sukan & Sukaneka Pra-Sekolah & PPKI SK Seri Pristana, Sg Buloh

Hari Sukan & Sukaneka Pra-Sekolah & PPKI SK Seri Pristana, Sg Buloh


 

Cite basi tapi mak penat nak taip haha. Wehhh, jadik suri rumah ni lagi penat tangan asek bergerak je doploh empat jam tauuu... kaki pun dah naik kematu berejam dok berdiri aje kat dapo tu. Padan le sape keje opis sumenya kuku kaki tangan sume cantik-cantik ceh! *bukan jeles, bunyik aje macam heheh!*


Ini ialah Welkam Gift dari sekolah untuk AJK (nama je AJK tapi keje tuang hehe...) Sekolah korang mampoo? Haha... Baca buku tu rasa cam nak baby la plak haha bengong...

Mari layan gambar: -






















  Signature Kalau suke dengan entry ni, jangan la memalu picit Like! Maseh!

Post a Comment

Terima kasih sebab komen! Saaaaayang korang!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

KITE KAWAN2!

 
Photobucket