Wednesday, August 14, 2013

Home » , , , , , , , » Yeay! Hari Raya!

Yeay! Hari Raya!



Skema tak mak bergambo? Har! Har!

Raya ada lagi wehhh... tapi ni mak nak citer bulan posenye citer tak abes lagi boleh? Kanper, ku sangkakan time bulan-bulan pose takde orang nak mengoder, tapi rupenya ramai jugak yang mintak watkan kek. Ada jugak yang saya terpaksa reject- sorilah sangat-sangat tau. Korang harus tau yang mak ni tak mampu nak pakai orang gaji jadi selain nak wat kek orang, mak kena gak wat kek sendiri, rendang sendiri dan ketupat sendiri ye! Thee...


Order ni dari returned kastemer yang dah berapa kali returned dah ni yeitu Kak Miza. Ekcelli dia baru je last week (ada kat entry sebelum ni) order kek nipis RV ni... tetiba whatsapp mintak wat lagi. Masehlah ye kak hehe...


Sebelum tu saya memang dah dapat order dari kastemer baru, Puan Wani ni so dapatla gak settlekan kek dia sebelum raya sebab dia nak bawak balik Ipoh. Kek ni tema Upin & Ipin balik kampung beraya- hahaha... belasah jelah Farah haha...


Yang ni pun order yang memang saya dapat dah lama rasanya sebulan awal. (Silelah contohi sikap mereka ini ye puan-puan. Apabila hendak mengorder. jangan besok nak, harini order pastu nak marah hahaha...) So sebab sume ni jugak saya tak dapat nak amek order orang lain which is saya nak mintak maaf banyak-banyak dan macam saya pesan, tolonglah.. T-O-L-O-N-G-L-A-H order awal untuk mengelakkan kekecewaan melampau okeh! Hehe...

Owh ye.. maseh gak tau kat sume yang order biskut haritu. Alhamdulillah sume pun dah dapat dan ni pun mak nak pesan- kalau mak dah kata harini last day amek order, janganlah lusa order lagi... Tekanan kat mak tau hahaha... Untuk pengetahuan sume, saya biasa memang dah open order untuk biskut raya sebelum bulan pose lagi so agak-agaklah ye... tahun depan sindri mau hengat okeh! Hahaha... Last but not least, SELAMAT HARI RAYA sume! Jom layan gambo!

RAYA: Gombak-Shah Alam-Klang-Sg Buloh-Segambut-Teluk Intan. Seronok weh!!!



Signature Kalau suke dengan entry ni, jangan la memalu picit Like! Maseh!

6 comments

August 14, 2013 at 12:14 PM

Deeb, saya order RV... untuk hari ahad nie 18/8... boleh tak? Kalau boleh, PM sy...

August 14, 2013 at 1:15 PM

@Izni Hafiz Abdul RashidOkie dokie...

Anonymous
August 15, 2013 at 10:42 PM

mak teh nampak muda je.

August 16, 2013 at 9:23 AM

@AnonymousTengoklah mak siapa har! Har!

August 21, 2013 at 3:07 PM

Salam, deeb. Nak order red velvet. Esok pagi nak... Hehehe... konfirm kena seranah 4 bakul ni.

Selamat hari raya deeb. Dah makin jarang bersiaran sekarang ni. Bz dgn bisnes ke.

September 4, 2013 at 8:44 AM

@LydSunshineSalam & Selamat hari Raya Lyd. Iyolah tak menang tangan dibuatnye. Time2 cengginilah rasa seronoknya jadik sotong agaga... Nak besok pagi ye? Idok le 4 bakul tapi 14 bakul hajer.. ngeh, ngeh...

Post a Comment

Terima kasih sebab komen! Saaaaayang korang!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

KITE KAWAN2!

 
Photobucket