Monday, June 17, 2013

Home » , , » SPECIAL DEAL untuk 100 order pertama saja!

SPECIAL DEAL untuk 100 order pertama saja!



Wualaweiii... sorii la sangatttt! Nampaknya quota untuk 50 orang pertama Special Offer 4 balang RM100/- tu dah pun penuh so saya dengan sedihnya nak announce yang offer tu dah takde! Huuuu... Tapikann.. walaubagaimanapun, sebab korang banyak sangat dah support saya so saya dengan ini membuka satu Special Deal iaitu 3 balang RM80/- untuk 100 order yang pertama! So tunggu pe lagi tuh? Meh isi form kat bawah ni haa.. kang abes quota kang nyesal! ;P


Powered by 123ContactForm | Report abuse

Signature Kalau suke dengan entry ni, jangan la memalu picit Like! Maseh!

Post a Comment

Terima kasih sebab komen! Saaaaayang korang!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

KITE KAWAN2!

 
Photobucket