Tuesday, April 2, 2013

Home » , » SugarPlum's Closet? WwwOOWW!!! o_O

SugarPlum's Closet? WwwOOWW!!! o_O





Hoho... lama giler rasa tak bukak blogger ni heheh. Nyampah dengan berukband + anak-beranak tak sihat + sebok + menyebok + virus M= akhirnya jadiklah satu alasan hehe....

Kali ni takde gosip baru cuma nak bagitau je yang saya dah mule aktiviti berjualan secara online skang ni thru Facebook. Buat permulaan ni cuma ada koleksi pre-loved yang comel-comel aje *perasan* tapi insyaallah tengah usahakan untuk tambah koleksi tudung pulak. So sudi-sudikanlah mengeLike page saya kat FB ni ye https://www.facebook.com/sugarplumcloset nanti takla ketinggalan bile ade barang baik dari ladang masuk hehe *sangat*...

P/s: Kalau malas sangat klik je kat gambo atas tu atau kat link bitru ni nanti direct terus pi kat page SugarPlum's Closet k! :)


Signature Kalau suke dengan entry ni, jangan la memalu picit Like! Maseh!

Post a Comment

Terima kasih sebab komen! Saaaaayang korang!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

KITE KAWAN2!

 
Photobucket