Monday, April 22, 2013

Home » , » Shawl yang lebih labuh daripada biasa! Harusss... hehe!

Shawl yang lebih labuh daripada biasa! Harusss... hehe!





Hi uols!!! Korang dah check-out page SugarPlum's Closet tak? Hehey... rugi tau kalau belom sebab baru-baru ni ada kuar shawl baru yang masih panas! Bezanya shawl ni dengan shawl biasa yelah sebab dia panjang dari shawl yang biasa dijual kat luar sana nun. Panjangnya 2.0 meter tau dan kainnya pun material chiffon yang sejuk so lilitlah berapa kali pun tapi korang tetap selesa memakainya! Tapi apa yang paling penting- korang tatap nampak comel walaupun bershawl labuh mengikut syariatkannnnnnn..! Haa... pe lagi tunggu? Moh le ke SugarPlum's Closet sekarang sebelum kehabisan stok! ;P


Signature Kalau suke dengan entry ni, jangan la memalu picit Like! Maseh!

Post a Comment

Terima kasih sebab komen! Saaaaayang korang!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

KITE KAWAN2!

 
Photobucket