Wednesday, September 19, 2012

Home » » Wordless Wednesday: Pancake!

Wordless Wednesday: Pancake!




Info: On Wednesdays all over the internet, bloggers post a photograph with no words to explain it on their blog. Hence the ‘wordless’ title. The idea is that the photo itself says so much that it doesn’t need any description...

so this is mine.


Signature Kalau suke dengan entry ni, jangan la memalu picit Like! Maseh!

12 comments

September 19, 2012 at 8:37 AM

Salam, gebu nya pancake...mesti sedap.

September 19, 2012 at 9:20 AM

@Marsita yahyaMestilah hehee... cicah ngan sambal ikan bilis ke, sapu peanut butter ngan jelly.. perghhh...

September 19, 2012 at 10:03 AM

Farah buat ke ni? Jelesnya.... Cantik je rupa dia. Ce kalo saya yg buat. Hahaha. Tak seragam langsung bentuk dia. Ada besor ada kecik.

September 19, 2012 at 11:04 AM

ololo..pakai non stixk mmg lawo jd pancake kan..;)

September 19, 2012 at 11:26 AM

@LydSunshinePssstt Lyd! Guna kuali yg khas untuk goreng telur tu.. kecik metot hehe.. nanti sume seragam okeh!

September 19, 2012 at 11:27 AM

@Nens CollectionHehee... kannnn! Satu lagi bagus kuali non stick ni sebab tahan lama. Kalau tak salah dari mula pindah umah sewa ni yeitu kira2 12 tahun yang lalu beli kuali ni, tp sampai harini still tak mengecewakan!

September 19, 2012 at 12:18 PM

pancakeee? yummy!

September 19, 2012 at 4:13 PM

antara feveret KA juga but made by my daughter hehehe

September 20, 2012 at 4:36 PM

@Farah ShamsudinYummeh!

September 20, 2012 at 4:37 PM

@Kesuma AngsanaUntunglah ade orang watkan. Anak kite masih stage tolong makan je lagi akaka...

September 24, 2012 at 9:43 PM

terbaik lah ! my feveret pancake sapu sama itu nutella , tabur sikit kacang hancur.

fuhh

September 26, 2012 at 2:05 PM

@fazrianiAdehhhhh.. tengok!!! Kan dah kena wat lagik nih! Dem! :P

Post a Comment

Terima kasih sebab komen! Saaaaayang korang!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

KITE KAWAN2!

 
Photobucket