Wednesday, July 18, 2012

Home » » Wordless Wednesday: Ini betul2 bikin gue wordless!

Wordless Wednesday: Ini betul2 bikin gue wordless!




Info: On Wednesdays all over the internet, bloggers post a photograph with no words to explain it on their blog. Hence the ‘wordless’ title. The idea is that the photo itself says so much that it doesn’t need any description...

so this is mine.


Notakaki Saiz Tujuh:
Gelenyor kan? Dah namanya Wordless Wednesday tapi gatei gak nak tulis. Tak hacik lansung tapi takper, hado mak kesah? Gue sebenarnya rasa nak pitam bile terbaca entry dari rakan blogger (wah tetiba ngaku rakan, walhal dia pun tak declare hahaha...) si Lydsunshine ni haa... Maklumlah sepanjang 6 tahun berblogger ni, baru #1st taim de orang tulis yang blog poyo saya ni best huhuuu... Dahle tu, orang yang mengaku tu pulak bukan calang orang sebab post dia pun selalunya ayat tak bleh blah. Kiranya kalau nak bace wajib gi buang ayor dulu kalau tak sendiri lap! Cemanepun maseh la ye Lyd. Sayang awok kat teman heheee... Okehlah! Mak nak bertapa kejap. Kena kepiskan hidung yang kembang dah takmo kempis pulak nih! Ahaks!



Signature Kalau suke dengan entry ni, jangan la memalu picit Like! Maseh!

2 comments

July 18, 2012 at 10:10 AM

len orng len citarasa, ok wat blog u ni!

July 18, 2012 at 10:16 AM

@Kesuma Angsanahee.. maseh Kesuma (tersipu-sipu)

Post a Comment

Terima kasih sebab komen! Saaaaayang korang!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

KITE KAWAN2!

 
Photobucket