Tuesday, May 29, 2012

Home » » USED baju pengantin for sale!

USED baju pengantin for sale!


 

Jangan salah sangka ya. Yang nak jual ni bukan baju pengantin saya. Zaman saya dulu sewa aje kat mak andam haha. Ini kawan photog punya dia nak jual. Tulah beli lagi sape soh hahaha... Ooops! Okeh so sesape berminat silelah contact dia di nombor yang tertera digambar tu ye!


Amacam? Cantikkan?

  Signature Kalau suke dengan entry ni, jangan la memalu picit Like! Maseh!

6 comments

May 29, 2012 at 10:26 AM

cantik...hahhaha....byk kali sy ckp nga member sewa jer sbb nk pakai skali jer...tp nk beli jgk...last2 terperuk je dlm lemari....hahhahaa....

May 29, 2012 at 11:31 AM

@pinkyAde gak yg ske beli ye. Same spesis la ni ngan penjual hahaha... den pun sewa je dulu. Baju nikah je tempah sebab yang tu ade sentimentol value cewah! Ahaks!

May 29, 2012 at 2:29 PM

cantiknya, tapi tak muat hehe

tina pun dulu sewa je, tapi baju nikah tempah, takkan nak sewa jugak kan

May 29, 2012 at 2:36 PM

@Tina OthmanAiii cik Misha Omar yg slim ni pun x muat? Camtu gue konpem pakai koyak taim sarung lagi tuh! Akaka... yelahkan, baju nikah tu wajib tempah! Hehe...

May 29, 2012 at 2:46 PM

Hhehe, sambil dia promote, sempat lagi dia bagi sedas kat kawan dia tu.

May 29, 2012 at 3:07 PM

@LydSunshineHahaha... alaaaa gurau manje namanya tuuu LydSunshine! :P

Post a Comment

Terima kasih sebab komen! Saaaaayang korang!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

KITE KAWAN2!

 
Photobucket