Thursday, May 10, 2012

Home » » Projek Make Over Blog: Suniza Haron

Projek Make Over Blog: Suniza Haron



Haaaa... hamekkk!!! :26: Rasanya dah sebulan, dua dah tak dapat godamkan template orang nih. Harini barulah bleh bernapeh sket dan akhirnya siap gak template baru untuk blogger Suniza Haron nih. Dia request nak kaler tema pink ngan pepel. Ntahla menepati ke idok hehe... Meh le jemput singgah blog dia kat sini ye!

@ehsan01 Baru hengat nak sambung ngan list yang hado tapi dapat kol dari boss ade gambo weding baru nak masuk. So, kepada yang masih dalam senarai, ngeeee.. tunggu lagilah jawabnya ye....! :bofu_01: *Larikkkk...!!!!*

Signature Kalau suke dengan entry ni, jangan la memalu picit Like! Maseh!

2 comments

May 10, 2012 at 3:07 PM

eh, suniza harun ni mcm familiar je nama. Rasa mcm ofismate. Hehe.

May 10, 2012 at 3:12 PM

@LydSunshineWuiks? Hehe... keje SSM. Same kewww??? Theee... kalau same sonanglah i nak mintak kurang kompaun lepas ni hahaha...

Post a Comment

Terima kasih sebab komen! Saaaaayang korang!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

KITE KAWAN2!

 
Photobucket