Wednesday, April 4, 2012

Home » » Wordless Wednesday: Sigh!

Wordless Wednesday: Sigh!





Info: On Wednesdays all over the internet, bloggers post a photograph with no words to explain it on their blog. Hence the ‘wordless’ title. The idea is that the photo itself says so much that it doesn’t need any description...

so this is mine.


Signature Kalau suke dengan entry ni, jangan la memalu picit Like! Maseh!

2 comments

Anonymous
April 4, 2012 at 4:23 PM

Dah kontek lawyer dia ke? Kawan saya pun pernah dapat email macam ni dan ianya memang benar. Rakan saya tu dah kaya raya sekarang. Cuba lah mana tahu kali ini rezeki berpihak kepada anda

April 4, 2012 at 4:54 PM

@AnonymousHahahaha... takperlah. Dari bunga bahasa dia dah ku tau caner gaya orang yang anto email spam nih. Dia tak tau den ni kojo bahagian akta & loyar ni jugak tau! Theee...

Post a Comment

Terima kasih sebab komen! Saaaaayang korang!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

KITE KAWAN2!

 
Photobucket