Monday, April 9, 2012

Home » , , » Walaweh...!!! Android dah ada Instagram!

Walaweh...!!! Android dah ada Instagram!



 

Ade tak sesape kat sini yang pakai Android sile angkat tangan macam sayeee... ngeeee... Korang hengat lagi tak dulu saya de wat satu post pasal instagram ni kan? Kalau tak hengat, boleh baca kat sini. Masa tu Google Play Store belum wujudkan Instagram untuk Android user lagi. So bila nak image korang ade filter Instagram, korang terpaksalah install dan gunakannya sebagai Action dalam Photoshopkan?


Haaa... tapi skang tak perlu lagi..!!! Harini Instagram dah boleh dipakai oleh Android user tau. Betulll.... kalau tak caya, marilah sesame download applikasi yang hebat ni! (Sile download dari Play Store kat phone korang> search for INSTAGRAM... sure muncul punyelah! Hehehe....)



  Signature Kalau suke dengan entry ni, jangan la memalu picit Like! Maseh!

2 comments

April 30, 2012 at 10:46 AM

Salam,
Sis, yes :) saya memang like Instagram ;) Memang dapat banyak gile inspirasi from kawan kawan yang super duper terer dalam tu. Sis dah buat belum ? My username just type @fazriani ya. Thank u sis

April 30, 2012 at 2:13 PM

@fazrianiAiii kite yg pomot takkan la kite tak de lak kan hehe.. ok dah follow. Sesape nak add kite just search @deeb0207 okeh!

Post a Comment

Terima kasih sebab komen! Saaaaayang korang!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

KITE KAWAN2!

 
Photobucket