Friday, January 27, 2012

Home » » Projek MakeOver Blog: http://sejutachentakuin.blogspot.com/

Projek MakeOver Blog: http://sejutachentakuin.blogspot.com/



Salam 1 Malaysia haha! Ni pun cite basi sebenarnya tapi baru nak publish. Pemilik blog ni nak saya godam blog dia jadik kaler merah so itulah hasilnya. Cite blognya berkisar pada general dan kehidupan sehari-hari so kalau korang nak terjah, silekan! *Sile klik pada gambar untuk ke blog beliau ye!* Zaaasss!


Signature Kalau suke dengan entry ni, jangan la memalu picit Like! Maseh!

6 comments

January 27, 2012 at 10:52 AM

zass...cantik

January 27, 2012 at 11:00 AM

bila akak free ni...ayu nk jugak...

January 27, 2012 at 11:17 AM

@Nor Idayu Abd RahmanTheee.. silelah masuk dalam waiting list ye. Skang tgh dok dlm lightroom takleh kuar. Post cite basi je sempat, nak godam blog org apatah lagi blog sendirik pun x sempat!

January 30, 2012 at 2:25 PM

ooo...deeb reti mekap blog eh...cooollll...ingat nk tukar tapi lum ada idea lagi..

Jemput baca,
PHUKET : Destinasi berbulan madu

January 31, 2012 at 1:49 PM

macam mana nak tempah ni??? tolong email akak...zanieyahviva@yahoo.com

nak tempah sebab comel sangat....huhuhu....

January 31, 2012 at 2:48 PM

@pinkySkang ni tengah dalam waiting list pun dah ade 6-7 orang so pinky sabo ye. Once dah clear sume orang turn pinky ;)

Post a Comment

Terima kasih sebab komen! Saaaaayang korang!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

KITE KAWAN2!

 
Photobucket