Thursday, January 19, 2012

Home » » Projek MakeOver Blog: Shiela Firdaus & Aieda

Projek MakeOver Blog: Shiela Firdaus & Aieda


 



Lama sungguh i nak menwar-warkan projek make-ober terbaru mak nih. Kanper, Rayyan demam panas buat pertame kalinya dalam idup dia so mak cam baru de anak sorang le jadiknye, riso gile babas! Ni dah masuk hari ke-4 demam tapi masih tak surut so tu yang kena monitor jek.



Okeh, back to project, saya cume nak ucapkan mekaseh kepada kak Shiela Firdaus dan Aieda yang sudi menjemput saya menghuru-harakan template blog mereka-mereka itu, haha. Blog dorang ni banyak cite pasal kehidupan dan personal life yang dorang lalui hari-hari. Banyak info yang korang boleh dapat dari blog dorang ni so sile lah menyinggah okeh!

Notakaki saiz tujuh:
Haha! Skang ni manyak blog telah ku pink-kan! Yessszz!!! Hidup pink! *Tumbuh tanduk*

  Signature Kalau suke dengan entry ni, jangan la memalu picit Like! Maseh!

2 comments

January 19, 2012 at 10:39 AM

malu sayaaaaaaaaa....... :)

January 19, 2012 at 2:12 PM

@adex-aiedaHehe.. bawak bertendang Aieda.. :)

Post a Comment

Terima kasih sebab komen! Saaaaayang korang!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

KITE KAWAN2!

 
Photobucket