Friday, January 6, 2012

Home » » Projek MakeOver Blog: bicara-hati-mama.blogspot.com

Projek MakeOver Blog: bicara-hati-mama.blogspot.com




Alhamdulillah selesai sudah projek pengubah-suaian ke atas blog rakan blogger dan jugak ahli Geng Hot Mama Blogger saya yang sorang ni. Sesape nak jenguk blog dia, sudi-sudikanlah ye. Sambil menjenguk, boleh jugak wat sumbangan ikhlas & dapat pahalakannnn.... (sile klik gambar untuk ke blognya)


Signature Kalau suke dengan entry ni, jangan la memalu picit Like! Maseh!

5 comments

January 6, 2012 at 5:03 PM

nak jugak makeover, boleh tak?

yg penting mesti pink2 hehe

January 7, 2012 at 1:44 PM

suka eh buat makeover blog? aku dari dulu sampai sekarang sama je..

p/s: dah lama aku tak online rupanya. cis!

January 10, 2012 at 3:44 PM

@Tina OthmanBoleh Tina, insyaallah.

January 10, 2012 at 3:44 PM

@afzanBaru jek wat. Ni pun orang mintak nolong hehe...

January 18, 2012 at 9:10 AM

Kak... Nak tempah tlg ubah blog blh?? Nak sgt2... Plis... Email Ayu (noridayu.abdrahman@gmail.com)

Post a Comment

Terima kasih sebab komen! Saaaaayang korang!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

KITE KAWAN2!

 
Photobucket