Monday, August 8, 2011

Home » » Identiti Makcik Hajjah Sitt Al Wujara terbongkar!

Identiti Makcik Hajjah Sitt Al Wujara terbongkar!

*Sumber kredit kepada Oh! Media


ALHAMDULILLAH! Pertama sekali syabas aku ucapkan pada Geysac.com yang khabarnya jam 4:00 pagi tadi telah berjaya menjejaki pemilik blog menghina Nabi Muhammad SAW yang pernah di sekat beberape bulan lalu.  Walaupun blognya disekat; pemilik yang menggunakan nama Makcik Hajjah Sitt Al Wujara tu telah menggunakan cara lain untuk mem'publish'kan post-postnya yang menghina Islam dan nabi besar junjungan kita, Nabi Muhammad SAW selama beberapa bulan. Namun akhirnya hari ini di bulan puasa yang berkat ini, akhirnya makhluk Allah tu tumpas juga. Allahuakbar! Harapnya tindakan akan diambil ke atasnya dengan segera.

 Kalau ikut hukum Islam, murtad sebegini halal hukumnya untuk dibunuh!

Ini details mengenai pemilik blog tersebut yang berjaya dijejak oleh Geysac.com tu: -

Hajjah Sitt Al-wuzara2


Ya Allah! Bukakanlah hatinya untuk melihat kebenaran dan menerima cahaya Islam yang sebenarnya, amin ya rabbal alamin.

Signature Kalau suke dengan entry ni, jangan la memalu picit Like! Maseh!

4 comments

August 8, 2011 at 1:37 PM

sy penah bukak wordpress minah senget nih..kat situ dia letak gambar ic..ntah betul ic die punye ke sape tah..tp yg pasti ic tuh merupakan sorang pompuan yg beragama islam..dia nih camne pulak? eh..konfius

August 8, 2011 at 2:50 PM

Diakan Islam gak- Malay mix Chinese. Dia pun ngaku dlm blog tu yg dia Islam. Pelik caner bleh terpesong sampai cenggini ek?

June 11, 2012 at 3:48 PM

mengapa islam menghalalkan bunuh?

sedangkan kristian mendorong umatnya agar mengasihi musuh dan mengelakkan perang.

apa yang islam tahu hanya membunuh, padahal hanya Allah yang layak mencabut nyawa manusia. :/

June 11, 2012 at 4:11 PM

@marionette.life.goes.wrongKiddo ;P My advice is- study the Quran. The answer lays there :)

Post a Comment

Terima kasih sebab komen! Saaaaayang korang!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

KITE KAWAN2!

 
Photobucket