Monday, August 1, 2011

Home » » Ade sesape nak Diaper Cake? Hehe...

Ade sesape nak Diaper Cake? Hehe...



Korang bosan tak bile each time nak bagi hadiah kat baby shower ke atau kenduri aqiqah... even birthday baby-baby yang comel itu, pilihan yang ada cuma hamper yang skema? :mHurm: Paling canggih pun korang bleh pilih-pilih barang ape yang korang ndak pastu soh budak kat kaunter tu bungkuih ngan kertas transparent berkaler itu. Owh tidakkk... now mak nak tunjuk korang satu benda yang latest sesuai untuk bagi hadiah kat baby iaitu Kek Diaper!!!
Ekcelli kek ni dibuat dengan menggunakan diaper so absolutely :mRambut: no, no, no... takleh dimamam, okeh! Normally kandungan kek tu antaranya yelah: -

  • 2-tier Diaper Cakes with these finest baby items inside:
  • Diapers (Huggies)
  • Receiving blankets
  • Rompers (Carter's)
  • Bib (Carter's / Mothercare / Debenhams)
  • Wash cloth (Carter's)
  • Socks
  • Shoes (Carter's / Mothercare / Next / Adam's Kids)
  • Baby book
  • Plush toy (Lamaze)
  • Baby rattle (Bright Starts)

Ada gak bermacam jenis kek-kek diaper ni so korang bleh pilih yang mana jadik pilihan kalbu hehe seperti kat bawah ni haa...





Okeh, so kalau korang nak tau lebih lanjut kat mana nak dapatkannya, silelah klik di sini. Skang ni depa tengah wat promotion 40% less tau so korang jimat banyak tuh! Pelagi, orderlah cepat. I pun de baby lagik kalau uols nak kasik hadiah! :mBerangan: Ngeee....


Signature Kalau suke dengan entry ni, jangan la memalu picit Like! Maseh!

Post a Comment

Terima kasih sebab komen! Saaaaayang korang!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

KITE KAWAN2!

 
Photobucket