Friday, July 8, 2011

Home » » FREE Double Cheeseburger! Yummy!!!

FREE Double Cheeseburger! Yummy!!!





Ni satu lagi oper baek punyeee dari McDonald's! Mulai 11hb sampai 13hb Julai 2011 ni, kalau korang beli Double Cheeseburger dari pukul 11 pagi sampai le ke pukul 12 tengahmalam, kowang akan dapat satu lagi Double Cheeseburger itu FREE!!! Owhhh tidakkk... :wekkk: terliurnyeee...

So... kalau pakwe korang kedekut, silelah print free voucher kat link bawah ni pastu taim dia beli, bior dia jeles sebab tengok korang tayah bayar pun dapat gak berger, haha! Akan tatapi hengat ye, kalau tak bawak kupon tu, takde le percumanye... silelah bayo!


Notakaki saiz tujuh:
Owh bestnya cheeseeee..... :10: double plak tuh!!!

Signature
Kalau suke dengan entry ni, jangan la memalu picit Like! Maseh!

Post a Comment

Terima kasih sebab komen! Saaaaayang korang!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

KITE KAWAN2!

 
Photobucket