Tuesday, July 19, 2011

Home » » Contact Name ikut usia perkahwinan

Contact Name ikut usia perkahwinan



Hahahahaaa!

Ni entry lawak sekejap! Benda alah ni aku dapat dari sis-in-law aku. Korang pernah terpikir tak apa yang suami-suami (wahhh ramainya suami, ahaks!) korang tulis nama korang dalam contact list henpon derang? Yelah, contohnya hunny ke, hunnymadu ke, ayang keeee... kan? Haaa... meh kite tengok apa yang agaknya dorang tulis mengikut usia perkahwinan korang! Lepas ni cepat-cepat gi cek henpon laki uols tau! Manelah tau ade yang matching pulak dengan nama yang di bawah ni! Hahahaha....!!!

~Baru Menikah~



~Tahun Pertama Menikah~



~5 Tahun Menikah~



~10 Tahun Menikah~



~15 Tahun Menikah~



~20 Tahun Menikah~



~25 Tahun Menikah~



~30 Tahun Menikah~

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

~35 Tahun Menikah~



Notakaki saiz tujuh:
Cik Fasha tiada kena-mengena dalam ini cerite. Sile jangan membuat percubaan mendail nombor itu. Mekaseh. -Pesanan Khidmat Masyarakat


Signature
Kalau suke dengan entry ni, jangan la memalu picit Like! Maseh!

5 comments

July 20, 2011 at 2:31 PM

hak!hak!hak!mak lampir!!!!manyak jaaat wooo..hehehe!!!

July 20, 2011 at 2:36 PM

Akakaaa... siot je kan?!!!

July 20, 2011 at 2:49 PM

wohh! sabar jerlaahh kan.. hahahaaa..

Farah stay sri gombak ke?

July 20, 2011 at 3:09 PM

Hahaa.. taklah 'Farah'! Hehe... opis kite kat Sri Gombak tapi umah kat Taman Setapak.

July 20, 2011 at 5:14 PM

hahah..jadi mangsa keadaan pula fasha sandha ni..

Post a Comment

Terima kasih sebab komen! Saaaaayang korang!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

KITE KAWAN2!

 
Photobucket