Wednesday, June 22, 2011

Home » » 3 hari aje! Voucher dari Pizzahut pulokkk!!!

3 hari aje! Voucher dari Pizzahut pulokkk!!!


Ish, ish, ishhhh... derang nikan, memangla menduga keimanang betul. Semalam aku dapat offer voucher nugget percuma dari McDonald'skan? Hari ni Pizzahut plak bagi voucher diskaun yang sungguh menggugat jiwe. :03: I hate tauuu...

Harini punye offer cume berlansung 3 hari je yeitu bermula dari hari ni 22hb sampai le ke Jumaat 24hb Jun 2011 okeh. Untuk 3 hari ni kalau korang guna kupon diskaun tu untuk beli 3 viva pizza (yum, yummm...) dengan 2 garlic bread bleh dapat ngan harga RM33 aje! So pe lagi tunggu, download je kupon kat bawah ni pastu terus gi Pizzahut berdekatan! I tunggu korang kat sane ye! Korang bukan leh habeskan 3 bijik pizza tu pun! :03: Ahaks!

Kalau suke dengan entry ni, jangan la memalu picit Like! Maseh!

1 comment

June 27, 2011 at 5:32 PM

tolong!!! dah kenyang!!! tgh diet some more tapi dah terlebih kenyang. help!!

Post a Comment

Terima kasih sebab komen! Saaaaayang korang!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

KITE KAWAN2!

 
Photobucket