Tuesday, May 24, 2011

Home » » Harini & Esok je wehhh!!! (24 & 25/05/2011)

Harini & Esok je wehhh!!! (24 & 25/05/2011)


Ade sesape yg kena blanje orang makan McD taim ujong-ujong bulan neh? Aaa... kalau ghase-ghase duit dalam poket tu cukup untuk makan sorang je tapi ade sekor lagi sebok nak soh blanje, ape tunggu lagi... download je voucher kat bawah ni pastu print dan jangan lupe bile sampai je depan kaunter McD letak printout tu kat dada sambil sengih, :pandaGeli_03: hehe... Nanti konpem korang dapat McChicken percuma! Aaa... tapi harus diingat! Ni untuk McChicken je tau, kalau tak ske dah shuuh gi jauh-jauh. Jangan plak gi mintak percuma berger lain!:pandaGeli_14:

Tunggu pe lagi tu? Cepatla print!


:23: Kalau suke dengan entry ni, jangan la memalu picit Like! Maseh!

1 comment

May 24, 2011 at 4:59 PM

Holla....Follower yang ke 53. Thankz for the info... Sekarang jugak nak g print...hehehehehe

Post a Comment

Terima kasih sebab komen! Saaaaayang korang!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

KITE KAWAN2!

 
Photobucket