Wednesday, May 25, 2011

Home » » Clean FB interface- Mari download!

Clean FB interface- Mari download!


Memang sungguh annoyingkan bile bukak FB ade jek iklan-iklan menyemak kat side wall kite tu kan? (Ke ade yg ske? Heheh!) Kalau akulah, aku memang nyampah ade benda-benda yang menyemak sebab mengganggu je tumpuan aku nak baca apa yang ade kat wall tu. So kalau korang nak dapatkan interface yang 'clean' dan bebas dari iklan, silalah download application ni yang aku dapat dari blog SuffianOthman. Just klik je kat sini dan download okeh! Tapi harus diingat, application tu berfungsi untuk Google Chrome je ye jadi marilah kite beramai-ramai menggunakan Chrome! Heheee...

Kalau suke dengan entry ni, jangan la memalu picit Like! Maseh!

1 comment

June 7, 2011 at 12:46 PM

jom join GA dan mng tiket wayang!!!

tulis cikbintang sbg referrer..trima ksih

http://ellismelia.blogspot.com/2011/06/attack-block-movie-contest-by-deqlis.html

Post a Comment

Terima kasih sebab komen! Saaaaayang korang!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

KITE KAWAN2!

 
Photobucket