Monday, April 18, 2011

Home » » Caner nak tau telur ayam yang korang makan tu ori?

Caner nak tau telur ayam yang korang makan tu ori?

Haritu adalah aku dengar orang dok kecoh-kecoh pasal telur ayam tiruan dari China. Sume pakat berhati-hatilah takut kalau-kalau termakan telur tiruan yang pastinya khasiat dia tak sama dengan telur ayam asal. Tapi rasanya belom lagi telur tu sampai kat Malaysia kot... entahlah, wallahualam. Just untuk info korang, kat sini aku tunjukkan perbezaan telur tiruan dari China tu dengan telur ayam original yang aku dapat dari email: -



Cume yang aku musykil, kalau kite tak rebus telur tu tapi let say la nak goreng, caner kite nak tau dia tu original? :puteh_16: Jeng, jeng, jengggg...

:mKanta: Kalau suke dengan entry ni, jangan la memalu picit Like! Maseh!

Post a Comment

Terima kasih sebab komen! Saaaaayang korang!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

KITE KAWAN2!

 
Photobucket