Friday, March 11, 2011

Home » » Contest Anakku Menangis Comel

Contest Anakku Menangis Comel



Harini tetiba plak rase nak masuk contest yang dianjurkan Mamaema ni. Sesape yang rase nak masuk jugak blehla gi kat sini ye. Contest dia sonang ajo, korang kene tepek gambo anak korang yang nangis bajet comel macam maknye. Hehee... gatai tak, yang last tu aku tambah. Haaa... aku nak pertaruhkan gambar anak aku yang nombor 3 ni. Dia ni kalau wat-wat nangis memang expert wat muka bajet comel... macam ummi dia!. Kalau menangis betul-betul laaaagi la comel... PUN macam ummi dia jugak! :pandaGeli_13: Ngeh, ngeh, ngeh...

Okaylah, ni aku kasik tayang muke hero aku ni tengah pura-pura nangis sebab nak soh aku bagi dia pegang kamera. Jangan risau anakku, buatlah muke macamana sekalipun ummimu tetap takkan bagi kamera yang beribu raban masih utang tu kat anda ye... sile nangis. Okeh, layannn...


Nama anak: Danish Rayyan
Umur: 3 tahun
Nama bapa: Hasloni Hashim
Nama Ibu: Farah Diba

Testing duluuu....


Dahhh mule daaahhhh...


Hahahahaaa... dah nangis betul-betul.... lalalalaa....


Okeh, skang kena tag. Mangsanya yelah...

Awid Hayati
mummy irish@honey
babylove


Apa tengok-tengok lagi. Dahhh!!! Pegi wat homework!!! Hehe... :pandaGeli_05:


:8:
Kalau suke dengan entry ni, jangan la memalu picit Like! Maseh!

1 comment

March 21, 2011 at 10:20 AM

terima kasih sudi join..GOOD LUCK!!

Post a Comment

Terima kasih sebab komen! Saaaaayang korang!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

KITE KAWAN2!

 
Photobucket