Tuesday, March 1, 2011

Home » , » Cara buang PhotoTheater kat Facebook

Cara buang PhotoTheater kat Facebook


Dah lama sebenarnya nak post benda ni tapi dok malas takde mase je. Pertama sekali kalau korang perasan sekarang ni kalau kite view photo kat Facebook, dia bukan lagi kuar cam view biase tapi dia kuar ala-ala theater view yang bagi aku sangatlah annoyingnye. Bagi korang yang nyampah same cam aku, boleh la install script untuk menggagalkan fungsi theater view ni. Thanks to Amoi yang war-warkan mengenai benda ni. Untuk pengguna Google Chrome yang sungguh hebat seperti aku ni, install je kat kat link ni: Facebook Photo Theater Killer. Bagi pengguna Musang Api korang gilah kat post siAmoi ni, situ ade cara caner nak pasang ok!
:pandaGeli_05:Yeeeahaa...!!! Akhirnya mata aku dah tak saket lagi! Ahaks!

:pandaGeli_03: Kalau suke dengan entry ni, jangan la memalu picit Like! Maseh!

Post a Comment

Terima kasih sebab komen! Saaaaayang korang!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

KITE KAWAN2!

 
Photobucket