Monday, January 31, 2011

Home » » Aiskrim Yang Sangat Menarik!

Aiskrim Yang Sangat Menarik!


Korang pernah tak jumpa aiskrim ni? Haaa... ni aiskrim baru dari Mat Kool. Yang menarik pasal aiskrim ni yelah korang boleh kopek satu-satu dia punye kulit umpama nak makan pisang! :mRambut: Heheh!




Tapikan, bile dah ramai-ramai berlonggok makan aiskrim tu kan, rasa macam tengok monyet-monyet makan pisang kat National Geographic la pulak! Huahahaa...:mBerangan: ! So kesimpulannya, kalau nak makan aiskrim ni, sila pastikan anda makan sengsorang ye!

:crazypanda: Kalau suke dengan entry ni, jangan la memalu picit Like! Maseh!

Post a Comment

Terima kasih sebab komen! Saaaaayang korang!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

KITE KAWAN2!

 
Photobucket