Friday, December 10, 2010

Home » » Hati mulia? Promo iklan? ... atau apaka....???

Hati mulia? Promo iklan? ... atau apaka....???

Ada tak antara korang yang dah dapat SMS ni? Ayatnya cenggini: -

Maaf, Saya (Hj Rahazi) dr kajang, sya baru dpt kelulusan kerajaan utk buat kempen byr hutang (rumah, kereta, ptpt, peribadi, dll) Jd, sekarang sya buat hebahan ttg satu taklimat b'mana nak selesaikan hutng2 tanpa perlu berhutang kpd yg berminat secara rawak. Sya berharap tuan/puan sila beri nama n hadir (PERCUMA) / panjangkan sms ni kpd yg memerlukan. Bantu sya utk bantu org yg memerlukan. "MARILAH KITA SAMA2 PERANGI RIBA". Klau berminat, sila hubungi sya. tq

Haaaa... amacam? Mulia betul hatinya ye nak tolong orang lain settlekan hutang?:puteh_2: Tapi musykil pulak nape ade ayat hadir (PERCUMA) tu? Kalau orang datang nak settlekan utang, for sure la percumakan? :pandaGeli_11: Ahaks? Keee... ade motip laennnnn neyyyy??? :puteh_16: Kui2... So kalau sesapa yang rasa nak bantu tuan Haji Rahazi ni (ntah betol ntah tidak namanya tu) silalah berbalas panggilan dengan beliau ye. :phonehappy: Maklumah dia betul-betul nak kite 'bantu dia untuk bantu orang yang memerlukan' tu! Ahaks! :mBerangan:


:puteh_12: Kalau suke dengan entry ni, jangan la memalu picit Like! Maseh!

Post a Comment

Terima kasih sebab komen! Saaaaayang korang!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

KITE KAWAN2!

 
Photobucket