Friday, October 8, 2010

Home » , » Jamuan Hari Raya opis 2010!

Jamuan Hari Raya opis 2010!

Sekejap je rasenyekan, pejam celik pejam celik dah habes sebulan raya. Ganti pun tak sempat lagi abes apatah lagi nak pose 6! Huhuu..:mCry: tahun ni tak sempat la pulak nak pose 6 tu. Tulah coti keje lame sangat, masuk opis cadang nak pose sekali dah habes raya! Huahuahuaaa... Hmm, nampak gayanya tahun depan jelah pose 6 (itupun kalau panjang umur la kot, :mBerangan: hee...)


Tengokla... staff yg over mentekedaghah!!! Huahuahuaaa....


Acara yang paling ditunggu-tunggu oleh mak... oops! Anak-anak! Ngeee....

Sungguh mithali bossku kan, heheh!

Ini iron lady... encek Azmi yang punya!


Cubaan menggodam laptop aku okeh...






Layan tetamu sehingga ngantuk (walhal ngantuk sebab overdose makan nasik beriani!)

Ni client kiteorang yang jadik tetamu pertama! Terima kasih RMR Consult!


Orang yang paling penting, hehee... tanpanya sume sampah yang kiteorang wat sampai 10 tahun pun masih tersimpan dalam opis nih! Haha...


Pose istimewa dari BIG Boss heheee...




Runner yang sentiasa 'running'. Tapi bab makan dia bleh stay, ahaks!

Bertafakur sebelum makan (... atau mungkin sedang pilih yang mana nak makan dulu hehe...)

Tukang kutip utang brenti makan dulu. Lepas tu sambung kutip utang balik!

Anak buah AZDE yang paling kecik, Damia

Err... yg ni anak buah yang paling 'besar' kot, heheh!




Mase seminggu setat keje semula lepas sume orang cuti raya haritu kat opis ni wat jamuan sket la untuk client-clientnya yang banyak menyumbang tu kan, :pandaGeli_32:hehe... So cam biase gakla, bile ade jamuan, selain dari order dari katering, masing-masing pun contribute gak la sket2 bawak makanan sendirik untuk dijamu. Tahun ni tak berapa ramai la plak tetamu, agaknya sebab hujan ataupun ramai yang masih berpuasa 6 kot. Tapi kalau sebab pose 6, korang wajib bukak tauuu... :mWekk: Nabi dulu tengah dok pose enam bile orang jemput beraya je dia utamakan jemputan tu dari pose enamnya, hehee... Anyway, kepada sume yang sudi datang haritu mekaseh la aku ucapkan. :phonehappy: Insyaallah kalau Allah bagi rezeki lebih lagi tahun depan, kiteorang jemput lagi!











Kalau suke dengan entry ni, jangan la memalu picit Like! Maseh!

Post a Comment

Terima kasih sebab komen! Saaaaayang korang!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

KITE KAWAN2!

 
Photobucket