Monday, October 4, 2010

Home » , » Aidilfitri 2010

Aidilfitri 2010



Hehe... sungguh lamanya tak berupdatekan. Tersangatlah bizinya skang ni. Padan le aku tak ditakdirkan jadik Perdana Menteri ke hape. Baru keje camni pun dah takde masa, :mBerangan: hahaha...


Entahlah nak kate nape pun taktau tapi raya tahun ni rasa macam tak berapa best sangat la. Dahla adik-beradik pun tak dapat berkumpul sekali one time. Nak bergambar sama ramai-ramai of course la takde. :mSad: Tapi canerpun takperlah, janji dapat merasa lagi beraya ngan bonda dan dapat bergambar dengan dia pun cukuplah. Tahun depan-depan belum tentu lagi dapat beraya sama... huhu.... hmmmphh... blogger-emoticon.blogspot.com (tahan emo).


Kat umah mak mentua lagilah konpem tak dapat beraya cepat dan kalaupun dapat amek gamba tu kire memang bertuahla. Dah naseb pi kawen ngan anak bekas penghulu kampungkan so orang tak putus-putus la datang umah. Makanya kalau dapat beraya pun time maghrib. Yang dari tengahari datang tu cume sempat salam jelah pastu selang lengan baju siapkan hidangan dan layan tetamu, :pandaGeli_17: hehee...


Malam bile takde tetamu dah datang barulah budak-budak pun dapat main bunga api. Tahun ni disponsor oleh De dorang. Tahun depan sponsor lagi ye, :mHihi: ahaks! Itulah ceritaku di hari raya tahun ni. Bosankan? :mGelak: Hahaha... sape soh korang layan?



Kalau suke dengan entry ni, jangan la memalu picit Like! Maseh!

Post a Comment

Terima kasih sebab komen! Saaaaayang korang!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

KITE KAWAN2!

 
Photobucket