Monday, March 16, 2009

Home » , , » Kelas memasak lagi!

Kelas memasak lagi!


Heheee.. tak taulah anak saya yang sorang ni ikut perangai siapa sebab kalau ikut perangai maknya, memang MALAS nak gi attend kelas masak! Ngehhh... Kali ni kelas masak anjuran The Little Khalifah Shop ialah Ayam Panggang bersama Salad Coselaw & Jejari Kentang (sowi, tiada dalam gambar sebab dah habis dimakan mase on the way balik rumah!) Sesape yang interested untuk next class, bleh la surf ke link depa, k! Thank Cikgu Mas & Farizah for the very hospitality education! Lepaih ni bleh soh Maria masak untuk Ummi! Heheh!
Kalau suke dengan entry ni, jangan la memalu picit Like! Maseh!

4 comments

March 19, 2009 at 4:08 PM

empph shedap nyer peha ayam tuhh..sib baik x dapat bau hahahha...

P/s: blog ni best ..chayooo

regards,
yanti
www.loadpoint.blogspot.com
www.rosyanti.blogspot.com

March 19, 2009 at 5:23 PM

Hahaha! Sakit jiwe tau menahan gelora baunyer yg semerbak on da way amek dia balik ke rumah tu! A/way salam kenal & tq!

de
March 31, 2009 at 12:03 PM

wah.. sedapnya nampak ayam panggang tu.. tak heran la kalau ayahnya makan sampai tak ingat org belakang.. yum..yum.. nak la, nanti kakak masakkan utk de ye..

April 1, 2009 at 9:14 PM

De,Dia Punya Resipi Panjang Tuh! Kalau Orang Dewasa Buat Resipi Macam Tuh Bol La.

Post a Comment

Terima kasih sebab komen! Saaaaayang korang!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

KITE KAWAN2!

 
Photobucket