Thursday, February 26, 2009

Home » , , » 3 Cerita Dalam 1

3 Cerita Dalam 1


Harini pada mulanya saya punya assignment cume untuk menyiapkan muffin untuk hantaran Cik Shikin & Adiey di Genting Klang tapi last minute ade plak order dari sahabat yang memang pakar dalam bab last minute ni (hahaha.. jangan mara haaa..) Itupun saya dah injakkan ordernya sehari tapi Aiman tak kesahhhh... so bley la proceed. Tak disangka la plak, upenyer nak dapat rezeki lain- hadiah besday untuk Rayyan dari Aunty Wawa! Hehee.. mekaseh Wa! Kalau korang nak tau, besday anak k/org 2 ni memang xkan lupenye la pasal kami sama2 ngandung tarikh yg same, cume saya bersalin awal 2 hari dari dia. Kalau same haritu, sure cam kembar! Untuk Nezzard, Ummi x sempat nak belikan hadiah so sooorriiii yeee... Tapi camnerpun Hepi 1st Birthday to you!...

Petang plak saya terus ke lokasi asal assignment ke Jalan Usahawan. Ini kali pertama saya menjejakkan kaki ke kawasan flat/apartment (?) kat sana (maka paham2 sajalah, sesat tu sudah pasti! Hehee..), hujan plak tu renyai2, bertambah hebat bile Rayyan meragam plak... Makanya saya x dapat la kuar kete dan bercerita panjang ngan bakal pengantin, siShikin tu. Tapi camnerpun mekaseh sebab memahami dan mengorder. Siap jemput lagi ke majlis besoknya, mekasehhhh...


TELATAH SI JEPUN DAPAT HADIAH

Memula cuak nak bukak... ke x reti nak bukak, entahlah...

Siap jeling bile dah tau apa hadiahnya...

Tadaaa... mekaseh Aunty Wawa!

Kalau suke dengan entry ni, jangan la memalu picit Like! Maseh!

Post a Comment

Terima kasih sebab komen! Saaaaayang korang!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

KITE KAWAN2!

 
Photobucket