Sunday, January 25, 2009

Home » , , , » Selamat Pengantin Baru - Emi & Ahza!

Selamat Pengantin Baru - Emi & Ahza!

TAHNIAH kepada pasangan pengantin EMI & AHZA

Akhirnya hari yang ditunggu oleh sume ahli keluarga mentua aku akhirnya tiba jua. Ekcelli persiapan termasuk la mesyuarat, gotong-royong sumenyer dah bermula 1-2 bulan lebih awal memandangkan ke2-2 mak dan pak mentua aku x sihat. Alhamdulillah semuanya berjalan dengan lancar berkat hasil kerjasama adik-beradik dan saudara-mara. Takde pe nak citer kot so layan gambar jelah... hehe!

Ni majlis cukur jambul anakku-Rayyan dan sepupu2nya Ain & Jasmin. Acara ni saja je diselitkan pagi sebelum majlis kenduri.

Ni muffin yang direka khas untuk goodies dalam majlis cukur jambul tu.

Ni pun same. Lain design sebab mentua mintak tambah last minute so gambo dah x sempat nak order. Hehee...

Ni wat tambah doorgift tetamu untuk kenduri.

Muffin ni direka khas untuk keluarga pihak pengantin lelaki & VIP yang hadir



Kek Fondant dengan Zebra Cake punyer base.

Ni cake tier untuk majlis potong kek lepas pengantin selesai makan beradap.

Kalau suke dengan entry ni, jangan la memalu picit Like! Maseh!

Post a Comment

Terima kasih sebab komen! Saaaaayang korang!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

KITE KAWAN2!

 
Photobucket