Sunday, October 19, 2008

Home » , , » Selamat Bertunang Shelly!

Selamat Bertunang Shelly!


Akhirnyaaaaa... hari yang kami semua dok menunggu telahpun tiba. Harini akhirnya hajat mentuaku nak menyempurnakan majlis pertunangan adik iparku akhirnya terlaksana juge. Kalau tak kerana suatu ketentuan Allah yang lalu, majlis ni dah lama berlansung tapi alhamdulillah, akhirnya selesai juga. Tahniah, Shelly!

Akunyer bahagian untuk tugasan majlis pertunangan ni ialah 2 dulang hantaran buat belah lelaki. Ekcelli xla susah nak memikio sebab salah satunya mak mentua aku mintak watkan kek dan satu lagi terpulang. Aku pun dah memang simpan idea ni since plan awal yang x jadik tu so ni kire continue jelah. So, untuk majlis ni, aku watkan kek fondant dan muffin dalam jar (cilok idea Syahda, bleh? Jgn mara haa... Syahda!) Kalau suke dengan entry ni, jangan la memalu picit Like! Maseh!

Post a Comment

Terima kasih sebab komen! Saaaaayang korang!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

KITE KAWAN2!

 
Photobucket