Tuesday, September 2, 2008

Home » , » Fraud Lagi!

Fraud Lagi!

Hmm... aku pun heran gak la. Nape laaa... kan manusia ni suke sangat meniru tandatangan aku? Tak dinafikan la tandangan aku tu memang glam (heheh! :P) Masuk ni dah kali yang ke-2 dah! Mak x larat arr nak naik turun SSM tu nak buat aduan. Kepada korang yang suke menganiaya orang cam aku ni haa.. bawak2 la bertaubat. Ni dah bulan pose ni haaa.. elok la bermaap-maapan ngan aku! Hehee.. Jangan jadik cam kes yang sudah tu sampai ke balai polis udah ler! Tak kuase mak nak ingat!
Kalau suke dengan entry ni, jangan la memalu picit Like! Maseh!

2 comments

A.Manan
September 26, 2008 at 2:19 PM

Apa tujuan dia buat fake signature tue.. ? Tapi u tau kan sykt mana yg menipu tue.. melayu ke..

October 7, 2008 at 1:47 PM

Of course la tau, melayu kite la sape lagiii... heee.. ade la dia wat unt apply s'thing tapi tulah sepandai2 tupai melompat akhirnya jatuh ke tanah juge!

Post a Comment

Terima kasih sebab komen! Saaaaayang korang!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

KITE KAWAN2!

 
Photobucket