Saturday, August 23, 2008

Home » , , , » Selesaiii...

Selesaiii...

Lama dah rasenye tak update blog ni... maklumlah xde order baru. Bila dah boring, mula la aku nengok blog ni pun rase nyampah... tu yang jadik kes tiap kali Intan datang singgah sini, dia kate asek tuko kaler jer, jap hijo, jap merah, kelabu... hahaha! Memang matamu stabil Intan coz' memang time ni tengah ala meroyan sket sebab bosan tahap gaban. Nilah jadiknye kalau aku dok diam xde keje.. misti nak kene carik keje gak!!!! Minggu ni ekcelli aku dah reserved the whole day untuk tumpukan perhatian buat persiapan pertunangan adik ipar aku tapi seperti sedia maklum, majlis tu dibatalkan dan diganti ngan kenduri arwah je. Aku x sempat nak snap gamba sebab tersangatlah bizinyer kat dapur. Hanye bile dah malam, ade la wat makan sket sempena besday pak mentuaku, baru la snap gambar, tu pun banyak smuggle dari koleksi adik ipar lagi sorangnyer kamera. Heheee.. Untuk majlis kenduri ni, aku just wat dadih jagung, kek buah coklat kukus dan apam (lama mak x wat! Letih plak rase!) Kalau suke dengan entry ni, jangan la memalu picit Like! Maseh!

Post a Comment

Terima kasih sebab komen! Saaaaayang korang!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

KITE KAWAN2!

 
Photobucket