Saturday, May 10, 2008

Home » » Hepi Mother's Day

Hepi Mother's Day

'Hepi Mother's Day' buat bondaku, Puan Aminah @ Dorothy Wilfred Stokes... Segala perit-jerihmu membesarkan kami sekeluarga terlalu besar. Hingga kini aku belum temui lagi sesuatu yang sama nilai untuk membalasnya...

Allrite.. back to bisnez now. Harini aku dapat satu order dari return customer yeitu Cik Diana dari UPM yang nak bagikan surprise cuppies untuk mama dia sempena hari ibu esok ni. Lame dah aku x pegang tepung, haha.. rase kekok la plak. Tapi alhamdulillah jadik! Kalaulah x jadik, nayaaa....

Berbalik pasal citer hari ibu ni, aku ade la citer yang pilu sket nak kongsikan. Hehe.. Hmm, nak jadik citer ntah nape la plak tetiba sehari sebel
um nak hari ibu ni, aku ter'ambik' ati plak dengan teguran mak aku kat anak aku yang liat nak g skolah tu. So aku pun kononnya nak tido umah dia malam ni la untuk celebrate tapi disbbkan aku dah kene sampuk hangin, aku terus packing balik barang2 aku anak beranak dan balik terus umah aku tanpa inform mak aku tu dulu. Sampai malam aku senyap je dan biarkan mak aku tertanya2 sendiri yang aku ni dah hilang kemana siang tadi, pastu jadik ke tidak tido umah dia mlm tu. Sampai la anak sedare aku sms baru la aku bgtau yg aku x jadik tido sane. Ok, habis citer psl tu. Hari Isnin mase aku hantar budak2 kat umah mak aku sebelum g keje, ade 2 jambak bunga atas meja. Upenyer bunga2 tu hadiah dari anak2 aku untuk aku sempena hari ibu semalam. Tapi yang pilunyer sebab upenyer anak aku bagi duit kat mak aku soh belikan bunga untuk aku hari yang aku merajuk tu.. dan sedihnyer, mak aku pun g la belikan bunga untuk aku walhal mase tu aku kat umah tengah marahkan dia!
Ntahlakan.. dalam hidup kite nikan.. kengkadang ade je benda bodoh yang kite nak wat kan.. dan yang tak bestnyer sebab ia melibatkan orang lain. Aku harap korang jangan la jadik cam aku.. suke ngat wat benda bodoh! Huhuuuu...
Kalau suke dengan entry ni, jangan la memalu picit Like! Maseh!

Post a Comment

Terima kasih sebab komen! Saaaaayang korang!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

KITE KAWAN2!

 
Photobucket