Friday, May 30, 2008

Home » , , » Hepi Besday Amirul & Daniali

Hepi Besday Amirul & Daniali


JUMAAT, 31hb May 2008- Lepas aje keje petang ni, aku mulelah bz dgn agendaku carik kek & makanan untuk majlis harijadi anak ke-2ku, Said Amirul yang dah berusia 6 tahun dan sepupunya Ammar Daniali yang berusia 14 tahun harini. Sebenarnyer si Mirulnyer besday hari Ahad tapi xperlah buat sekali dah alang2 sume orang pun ade kat sini. Yang aku nyampahnyer; tiap kali aku nak cepat time tulah misti jalan jem kat Highway Karak tu, tensen mak!!! Ate udahnyer perjalanan yang biasenyer 10 minit jer dah ler jadik 1/2 jam nak sampai ke umah.. hampeh tol!

Akhirnya dah settle membeli-belah sume persiapan, kol 7 lebih barulah dapat mulakan majlis. Alaa, wat kecil2an je.. cume kami2 je yang sambut. Bukan jemput sesape pun. Akupun x sempat nak masak ape2 so aku just beli KFC & kek aje. Pastu kakak aku watkan kek coklat versi leper dia & mak aku wat bihun ngan kuih seri muka. Majlis selesai dalam kol 8 gituh, aku pun angkut la budak2 balik umah dengan perut yang dah macam ular sawa baru telan sereban ayam! Huhuuu...

To Said Amirul & Ammar Daniali- Wish both of you the best of life dunia & akhirat, insyaallah!

Kalau suke dengan entry ni, jangan la memalu picit Like! Maseh!

Post a Comment

Terima kasih sebab komen! Saaaaayang korang!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

KITE KAWAN2!

 
Photobucket