Friday, February 1, 2008

Home » , » Kucing2ku...

Kucing2ku...



Lama dah tak update blog ni... Sejak opis baru pindah ni, banyak lak keje nak settlekan. Pehtu budak2 lak masuk skolah, dok melayan tanggungjawab aku sebagai ibu mithali ni (heheh!) yang pepagi kene g anto Mirul skolah, pehtu settlekan keje opis, lari balik amek dia balik, pehtu siapkan makan minum Maria lak sambil watkan bekal. Peh2 hantar dia g skolah, lari balik opis, settlekan ape yang tak settle. Balik kang kene kuase turbo lak sebab nak g carik benda nak makan untuk dinner, terus g amik Maria balik skolah dan Mirul dari umah Wannyer. Phewwwhhh!!! Memang keje yang meletihkan lebih2 lagi sebab dok ngusung perut ni haa.. ikut hati memang nak berenti je dibuatnyer tapi green lite dok x dapat je ni, ape naseb? Thee...

Apapun... inilah pengubat penatku selain bebudak tu.. yeitu si Putey dan kroni2nyer si Tiger, Manja dan Cumi. Walaupun aku cume bleh tengok je dan berborak dengan dorang dari dalam sangkar tapi tu pun bleh la. Ade mase orang x nampak aku curik2 pegang gak depe ni. Heheee.. Inilah dilema pesakit asma sepertiku.. huhuuu...
Kalau suke dengan entry ni, jangan la memalu picit Like! Maseh!

3 comments

February 1, 2008 at 1:27 PM

salam farah..amboi, x smpai sebulan lagik ni..bz yer...bila betui2 due tu? isk3..ade kucin..akak x leh gak...adui, habuk pon x leh..teruknyer. ni ujan2 lagik..baik2 la, kt dlm tu nk jaga gak..hehehe...muga selamat nnti yer...

February 1, 2008 at 2:15 PM

Wslm wbt. Ntahla, dokt kate 1/3 tapi tiap kali g cek tarikhnya makin awal. Dokt kate baby active gitu. Memang pun x reti dok diam, penat tol menahan terkezut! Hehe! Tulah, habuk pun xleh, kucing lagi la.. ais lagi.. mak hai tensen. Lebih2 ade isik ni lagi la hari2 kena sedut, ko tak alamat semput memanjang. Samelah kite ye kak.. kite serupaaa.. theee...

February 20, 2008 at 1:35 PM

farah? sehat lagik k ni? k dh selamat..x per la, akak doakan selamat semua yer...take care!

Post a Comment

Terima kasih sebab komen! Saaaaayang korang!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

KITE KAWAN2!

 
Photobucket