Friday, January 11, 2008

Home » , » Bon Voyage Ezie & Welcome New Office AZDE!

Bon Voyage Ezie & Welcome New Office AZDE!

Harini secara rasminya opis baruku telah fully siap dan kiteorang mule keje cam biase (keje ke..? Heheh!) Dan hari ni jugak (sob, sob..) assistantku yang telah hampir setahun setia berkhidmat akan meletakkan jawatannya untuk menukar statusnya kepada Che'gu kat Kelantan. So, sehubungan ngan tu, satu majlis makan2 (kiteorang le yang bagi nama) sebagai tanda kesyukuran dan kesedihan (huh? hee..) telah dibuat time lunch ni atas permintaan BIG Boss. Memula ingat masing2 nak bawak aje masakan sorang satu tapi sume dilanda virus kemalasan so kiteorang order je nasi beriani ngan roti jala dari cafe kat bawah opis ni. Tapi dalam pada malas2 tu, ade gak la kiteorang bawak sket2 side dish (cewah!) Saje je wat menambah seri orang kate.. hee.. So inilah dia jamuan kiteorang haritu. Jemputlah menjamu mata ye! Thee...

Banana Muffin - Aku ler yang bawak ni.. hee!
Ini buah Midah yang beli...
Ni pun aku wat gak.. jeli laici nata de coco
Puding roti.. ehsan dari bondakuKuih Kaswi ni Midah wat...
Hini yelah kek choc moist, ehsan dari bonda Ajue

Kalau suke dengan entry ni, jangan la memalu picit Like! Maseh!

Post a Comment

Terima kasih sebab komen! Saaaaayang korang!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

KITE KAWAN2!

 
Photobucket