Monday, March 19, 2007

Heppi Besdayy!!

Tghr ni kiteorang kat opis celebrate belated birthday senior partner aku yang ke.. heee.. dia kate yg ke-30! Kiteorang bukannye lupe cume sbb tarikh sebona harilahirnya jatuh pd hari minggu, jadi kami lupe la.. hehe.. nasib baik ade tukang ingat. Walhal satu opis sumenye kaki pelupe je slalunyer. Harini sume org amik satu menu la kena bwk. Antara menu yang ada harini ialah nasi yang dibawa oleh Kit, nasik lagi ngan ulam & sambal belacan oleh Ezie, asam pedas terubuk & puding oleh Med, ayam paprik oleh Ajue, puding oleh Za dan tembikai kedai oleh Zaharah (hehe). Meriah wehhh.. walaupun ni cume sambutan ala kadar je sempena mengingati jasa beliau. Aku bwk specialty aku je cam biasa (bile lagi nak promote daa) iaitu Mango Choc Cake dengan muffin (of course la..) Thanks ya guys sebab bukan senang nak sediakan mknn awal2 pagi lebih2 lagi yang umahnyer jauh tu. Anyway sume makanan habis dan xde yang membazir.. alhamdulillah.
Kalau suke dengan entry ni, jangan la memalu picit Like! Maseh!

Saturday, March 3, 2007

SITEMAP


Kalau suke dengan entry ni, jangan la memalu picit Like! Maseh!

Hepi Besday, Sis..

Harini ade wat makan2 kat Klang untuk celebrate besday anak sedare hubby den ngan adik ipar. Actually cadangnya aku nak surprisekan depa ngan muffin spongebob. Pagi buta aku pun g la kedai baker's beli bahan sume siap. Berkobar2 la ni konon. Bila dah sampai umah, baru le teringat yang case 4 segi aku tak beli, ate camno nak wat muke spongebob yang ala kekotak tu? Aduhaiii.. lemon paste sume dah beli la pulak tu. Tiba2 dpt la idea yang tak berapa nak bernas untuk buat Chocolate Spiral Muffin.. hehe.. ok la gak kan. Lagipun dorang x tau sebenarnya aku punye plan nak wat muke spongebob tu.. haha! Anyway, aku heran betol la.. nape la jalan bawah susur ke Klang melalui Jalan Ipoh tu ditutup side kanannya.. pelik tol aku. Aku amik mase dekat 1 jam dok melangut kat situ je pasal kete tak bergerak. Hangin, hangin! Government should do something 'bout that, pleaseeeee...!!
Kalau suke dengan entry ni, jangan la memalu picit Like! Maseh!

KITE KAWAN2!

 
Photobucket