Saturday, November 17, 2007

Home » , » Suatu Sabtu Yang Seronot! Thee..

Suatu Sabtu Yang Seronot! Thee..

Ada banyak 'terima kasih' dalam entry kali ni so first sekali aku mulakan ucapan terima kasih tu pada Puan Zaza dari Taman Melawati yang order 100 pieces apam harini. Temanya putih dan oren yang tak pernah lagi aku cuba dan thanks a lot sebab idea dari dia ni merupakan percubaan yang memang worth it! Cantik! Tapikan.. heee, ntah camner laa.. maybe sebab aku dok excited memasak tomyam untuk hubby yang nak balik dari Jakarta harini, makanya bila suami Puan Zaza dah balik dalam 5 minit, baru aku teringat yang aku lom lagi snap gambar tadi. Huahaha.. hampa tol!
Satu beg penuh kiriman dari Jakarta!
Okeh, secondly, aku nak ucapkan mekasehhhhhhhhhh bebanyak buat Ibu Yuli dari Jakarta yang bersusah-payah mengirim barang untuk aku. Barang kirimannya memang buat aku tersenyum lebar sampaikan dihati aku mula memikirkan patut atau tak patut aku gunakannya.. loh! Tamak la pulak! Har! Har! Arghhhhhh.. dilemma betul mak! (Tapi aku rase idea ibu supaya saya gunakan among family saja dan mintak balik bile dah guna boleh digunapakai kot untuk situasi kedekut aku skang nih! Hehe!..) Ni dia antara kirimannya: -


Sugar Flower

Toy Candy


Banana Nut Muffin Mix Wilton Nozzles



Paper Cupcakes

Cupcake Tray

And lastly (patut ni lah first! Hee.. jangan mara haa..) terima kasih yang teramat sangat buat hubby yang bersusah payah gak berurusan dengan Ibu Yuli semasa di sana, seterusnya membawa balik barang kiriman tu sampai tak cukup tangan. Bawak pulak lagi balik souvenir untuk famili.. and of course, thank you so much for the sweater (kononnya untuk pakai g bercuti nilah!.. kemana? tunggu....)

Well.. what to say? Sabtu ni yelah Sabtu yang de best! Thanks everyone who had made it real! Cayangggg sume.. muahhhzz!!
Kalau suke dengan entry ni, jangan la memalu picit Like! Maseh!

1 comment

November 29, 2007 at 3:48 PM

iskk, jeles tul tgk..byknyer dpt prezen farah! byk la projek pas ni ek...?

Post a Comment

Terima kasih sebab komen! Saaaaayang korang!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

KITE KAWAN2!

 
Photobucket